AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, başarı elde edeceğine, verimli işlere gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Kafanızı üzüntülerden veya pişmanlıklardan arındırabilirseniz bundan sonra ne yapmak istediğinizi daha net şekilde anlayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak modern insanlarla tanışılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırdığını görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı dövme görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine dövme yapmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında balık dövmesi görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dövme görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında elde dövme görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir