AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıbanlı yüz görmek

Kahve falında çıbanlı yüz görmek

Kahve falında çıbanlı yüz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında çıbanlı yüz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulur.

Kahve falında çıbanlı yüz görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında çıban görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başta çıban görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kan çıbanı görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz çıbanı görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtta çıban görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir