AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında çıban görmek

Kahve falında bacağında çıban görmek

Kahve falında bacağında çıban görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kötü duygularından arınacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlarını gidereceğine inanılır.

Kahve falında bacağında çıban gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında bacağında çıban görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında çıban görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında çıban patlatmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başta çıban görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çıban görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çıban temizlemek nasıl bir hayat sürdüreceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta çıbanlar görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir