AnaSayfa / Genel / Kahve falında başta çıban görmek

Kahve falında başta çıban görmek

Kahve falında başta çıban görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin başarılarının artacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başta çıban gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında başta çıban görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında başta taç görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başta sivilce görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında başta ben görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret eder.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başta yaralar görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başta kan görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir