AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz çıbanı görmek

Kahve falında göz çıbanı görmek

Kahve falında göz çıbanı görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, geçecek güzel bir ömre, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hastalıkların kalmayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz çıbanı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında göz çıbanı görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasında çıban görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında çıban görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalçada çıban görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet eder.

Kahve falında çıbanı sıkmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde çıban görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir