AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, geriye doğru gideceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında çıban çıktığını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak herkesin önünde olacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında çıbanlı yüz görmek şükredeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde çıban görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir