AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan çıbanı görmek

Kahve falında kan çıbanı görmek

Kahve falında kan çıbanı görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, her anlamda feraha kavuşacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kan çıbanı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Kahve falında kan çıbanı görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çıban görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde çıban görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde çıban görmek meşakkate düşeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında göz çıbanı görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda çıban görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir