AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta çıban görmek

Kahve falında sırtta çıban görmek

Kahve falında sırtta çıban görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, ünleneceğine işarettir.

Kahve falında sırtta çıban gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında çıban görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta çıban görmek zor durumlarda kalacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağında çıban görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, korkularının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak istediklerini elde etmeyi başaracağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boynunda çıban görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çıbanı patlatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında birinde çıban görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir