AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz tohumu ekmek

Kahve falında ceviz tohumu ekmek

Kahve falında ceviz tohumu ekmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, başarıdan başarıya koşacağına, zor zamanlar geçireceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Kahve falında ceviz tohumu ekmek borçların hafifleyeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze tohumu ekmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında kabak tohumu ekmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tohumu ekmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek dedikodu edeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tohum ekmek görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir