AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak tohumu ekmek

Kahve falında kabak tohumu ekmek

Kahve falında kabak tohumu ekmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, planların sarkacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, dua alacağına, bol kazanç elde edeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabak tohumu ekmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında kabak tohumu görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç tohumu ekmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına işarettir.

Kahve falında ceviz tohumu ekmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında gül tohumu ekmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Kahve falında tohum ekmek görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir