AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze tohumu ekmek

Kahve falında sebze tohumu ekmek

Kahve falında sebze tohumu ekmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sorununu kolayca çözeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında sebze tohumu ekmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işarettir.

Kahve falında sebze tohumu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana tohumu ekmek tartışmaların sonlandırılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında tarlada tohum ekmek gülmeye hasret kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara tohum ekmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz tohumu ekmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül tohumu ekmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında mantar tohumu ekmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir