AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya tohum ekmek makama ve rızka sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında saksıya çiçek ekmek görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında çiçek tohumu görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir