AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohum ekmek görmek

Kahve falında tohum ekmek görmek

Kahve falında tohum ekmek görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tohum ekmek gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Kahve falında tohum ekmek görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında lahana tohumu ekmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze tohumu ekmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bamya tohumu ekmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye alamet eder.

Kahve falında biber tohumu ekmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz tohumu ekmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeye tohum ekmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalettir.

Kahve falında meyve tohumu ekmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir