AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz kabukları görmek

Kahve falında ceviz kabukları görmek

Kahve falında ceviz kabukları görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işarettir.

Kahve falında ceviz kabukları gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu ceviz yemek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında kabuğu soyulmuş ceviz görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, alışveriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz kabukları görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu ceviz kırmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu taze ceviz görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir