AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu taze ceviz görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz kabukları görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu ceviz görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu ceviz almak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir