AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ezmek

Kahve falında ceviz ezmek

Kahve falında ceviz ezmek umutlarının çoğalacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ezmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Kahve falında ceviz ezmek huzuru yakalayacağına, kazancının bol olacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi ezmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında nar ezmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağıyla ezmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında yılan kafasını ezmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ezmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir