AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi ezmek

Kahve falında yavru kedi ezmek

Kahve falında yavru kedi ezmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, şöhret elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine inanılır.

Kahve falında yavru kedi ezmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında yavru kedi ezmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yavru köpek ezmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi ezmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, işlerin aksayacağına inanılır.

Kahve falında siyah kedi ezmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulur.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir