AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi ezmek

Kahve falında siyah kedi ezmek

Kahve falında siyah kedi ezmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ezmek gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında siyah kedi ezmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ayakla kedi ezmek işlerin günden güne açılacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında kediyi ezmek kurulu bir düzene sahip olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin başını ezmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir