AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ezmek

Kahve falında nar ezmek

Kahve falında nar ezmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Kahve falında nar ezmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında nar ezmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş ezmek tüm düzenin alt üst olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karınca ezmek insanlarla arasının iyi olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işarettir.

Kahve falında siyah böcek ezmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Kahve falında böcek ezmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv ezmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı ezmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir