AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağıyla ezmek

Kahve falında ayağıyla ezmek

Kahve falında ayağıyla ezmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sağlığına kavuşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ayağıyla ezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek kısmetin açılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağıyla ezmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ayakla yılan ezmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakla ezmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini arabayla ezmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir