AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacı çırpmak

Kahve falında ceviz ağacı çırpmak

Kahve falında ceviz ağacı çırpmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz ağacı çırpmak gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Kahve falında ceviz ağacı çırpmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mal ve para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ceviz çırpmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün çırpmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sofra çırpmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çarşaf çırpmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan halı çırpmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına inanılır.

Kahve falında dut çırpmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hedeflerini tutturamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir