AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan halı çırpmak

Kahve falında balkondan halı çırpmak

Kahve falında balkondan halı çırpmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Kahve falında balkondan halı çırpmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Kahve falında balkondan halı çırpmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu halı çırpmak evlatlarının hayrını göreceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında halı çırpmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dinde olgunlaşacağına inanılır.

Kahve falında halı kilim çırpmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt çırpmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yün çırpmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, pek çok olumlu gelişmelere delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır çırpmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaf çırpmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir