AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf çırpmak

Kahve falında çarşaf çırpmak

Kahve falında çarşaf çırpmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf çırpmak gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Kahve falında çarşaf çırpmak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında ceviz çırpmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu halı çırpmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında elma çırpmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün çırpmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt çırpmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında soba borusu çırpmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır çırpmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir