AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra bezi çırpmak

Kahve falında sofra bezi çırpmak

Kahve falında sofra bezi çırpmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendini her konuda geliştireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya inanılır.

Kahve falında sofra çırpmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında halı çırpmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kilim çırpmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf çırpmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında hamur çırpmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında kayısı çırpmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan halı çırpmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir