AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeye hortum takmak

Kahve falında çeşmeye hortum takmak

Kahve falında çeşmeye hortum takmak aradığı kişiyi bulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeye hortum takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Kahve falında çeşmeye hortum takmak maddi çıkmazların biteceğine, kişinin bundan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşme hortumu görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında musluğa hortum takmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede elbise yıkamak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında açık çeşme görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda çeşme görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir