AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşme hortumu görmek

Kahve falında çeşme hortumu görmek

Kahve falında çeşme hortumu görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra yorulmaktadır.

Kahve falında çeşme hortumu gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında çeşme hortumu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeye hortum takmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar çeşme görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında az akan çeşme görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda çeşme görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir