AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede elbise yıkamak

Kahve falında çeşmede elbise yıkamak

Kahve falında çeşmede elbise yıkamak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elbise yıkamak gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Kahve falında çeşmede elbise yıkamak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak bağının ve bahçesinin de artacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede ayak yıkamak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yoksulluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak işlerinden feragat edeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına inanılır.

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak istenen her şeye sahip olunacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir