AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek kişinin fena halde yanılacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek sağlıklı ve zinde olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir