AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluğa hortum takmak

Kahve falında musluğa hortum takmak

Kahve falında musluğa hortum takmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, satışların düşeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çektiği zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında musluğa hortum takmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Kahve falında musluğa hortum takmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalettir.

Kahve falında musluk hortumu görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluk takmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeye hortum takmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski musluk görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına yorulur.

Kahve falında musluğu kapatmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında musluk başlığı görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir