AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda çeşme görmek

Kahve falında ormanda çeşme görmek

Kahve falında ormanda çeşme görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, korkularının üzerine gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda çeşme gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında ormanda çeşme görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda çeşme görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak kişinin fakirleşeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak alacaklarını tahsil edeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında iki çeşme görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, tatsızlık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su vermek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir