AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık çeşme görmek

Kahve falında açık çeşme görmek

Kahve falında açık çeşme görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, dolayısıyla geleceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında açık çeşme gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında çeşmeyi açık bırakmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık çeşme görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında süslü çeşme görmek rahatlığa erileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde çeşme görmek işinden evine gidip geleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşme kurnası görmek huzurunu kaybedeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında az akan çeşme görmek bir süre zorluk çekeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşk çeşmesi görmek güllük gülistanlık olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir