AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak kötü yola sapmayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında testiye su doldurmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, fakirlik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında testi doldurmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir