AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su taşımak

Kahve falında çeşmeden su taşımak

Kahve falında çeşmeden su taşımak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yolunda devam edeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden su taşımak gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında çeşmeden su taşımak sadece makamının değil kazancının da artacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su çekmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir