AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, iyi halini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bidona su doldurmak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında su bidonu doldurmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında bidonlara su doldurmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bidona benzin doldurmak başarılarının kalıcı olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak çok yükseleceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir