AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, zor durumların sona ereceğine, ticarette öne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı su çeşmesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede su doldurmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşme suyu içmek daha fazla gelir elde edeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir