AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, geçiminin zorlaşacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, canlanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulur.

Kahve falında çeşme suyu içmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir