AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su çekmek

Kahve falında çeşmeden su çekmek

Kahve falında çeşmeden su çekmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden su çekmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında çeşmeden su çekmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek gönül işlerinin hareketleneceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir