AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, işinin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak sorunlarının ortadan kalkacağına, geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su taşımak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir kova su taşımak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında kovayla su taşımak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine yorulur.

Kahve falında kovalarla su taşımak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu kova taşımak oldukça kazançlı işler yapacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir