AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet eder.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yatırımların heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su içmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevrenizden takdir görmeye tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir