AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, rahat bir nefes alacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek işlerinin çok iyi olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, büyük maddi kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek sevilen birinin geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir