AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu kova taşımak

Kahve falında su dolu kova taşımak

Kahve falında su dolu kova taşımak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, mirasa yorulur.

Kahve falında su dolu kova taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.

Kahve falında su dolu kova taşımak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu kova görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına işarettir.

Kahve falında içi su dolu kova görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu kovalar görmek oğlu evli ise boşanacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kovalarla su taşımak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kova su taşımak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak asık yüzlerin güleceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Kahve falında kovayla su taşımak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir