AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kova su taşımak

Kahve falında bir kova su taşımak

Kahve falında bir kova su taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Kahve falında bir kova su taşımak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında kovalarla su taşımak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kova su taşımak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu kova taşımak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yanlış seçimler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovayla su taşımak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kovayla süt taşımak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kova taşımak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Kahve falında kovayla su doldurmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir