AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, başarı elde edeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek mutluluğunun daim olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine alamet eder.

Kahve falında çeşmede su doldurmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir