AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovayla su taşımak

Kahve falında kovayla su taşımak

Kahve falında kovayla su taşımak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında kovayla su taşımak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kovayla su taşımak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kovalarla su taşımak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında su dolu kova taşımak çok uğraş vereceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Kahve falında bir kova su taşımak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kova taşımak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kovayla süt taşımak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden kovayla su çekmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir