AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalarla su taşımak

Kahve falında kovalarla su taşımak

Kahve falında kovalarla su taşımak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında kovalarla su taşımak gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında su dolu kova taşımak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kovalarla su taşımak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında bir kova su taşımak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında kovayla su taşımak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kova taşımak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovayla süt taşımak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında kovayla su doldurmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir