AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede su aktığını görmek

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hep dinç ve genç kalacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede su aktığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yeni duygular tadacağına yorulur.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek hakkını savunamayacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir