AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su akması görmek

Kahve falında çeşmeden su akması görmek

Kahve falında çeşmeden su akması görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su akması gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek büyük başarı kazanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalettir.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek dedikoduya, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir