AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, geri planda kalacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine inanılır.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir