AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden su aktığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek bir beladan kurtulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek çok sevinçli haberler alacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir