AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yardımının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek işlerin çok iyiye gideceğine, geçim derdine gireceğine delalettir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir